Skip to main content

Wimbledon 2018: Radu Albot și-a aflat primul adversar de pe tabloul principal

27/06/2018 2 vizualizări

Cel mai bun jucător de tenis din Republica Moldova, Radu Albot, își începe luni, 2 iulie 2018, evoluția la cel de-al treilea Mare Șlem al anului ”Wimbledon”. Competiția se desfășoară în perioada 25 iunie – 15 iulie 2018, în capitala Marii Britanii, Londra.

Sportivul nostru îl va întâlni în prima rundă a tabloului principal pe jucătorul spaniol, Pablo Carreno Busta. Meciul va începe după orele 13:30 (ora 15:30 în Republica Moldova).

Cel mai bun jucător de tenis moldovean ocupă la moment locul 92 în clasamentul internațional ATP. În acest an, Radu Albot a jucat în prima rundă la Australian Open și în a doua rundă la Roland Garros. Cel mai bun rezultat al sportivului moldovean la turneele de Grand Slam este calificarea în runda a treia a US Open 2017.

Pablo Carreno Busta ocupă locul 12 în clasamentul mondial ATP. În acest an, jucătorul de tenis spaniol a reușit să ajungă în runda a 4-a la Australian Open și în runda a 3-a la Roland Garros. Cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam, spaniolul le-a înregistrat în anul 2017, calificându-se în sferturi de finală la Roland Garros și semifinale – US Open.

Programul complet al meciurilor pentru luni, 2 iulie 2018, poate fi găsit – aici.

Urmăriți noutățile despre cel mai bun tenismen moldovean pe site-ul ftm.md, pe pagina noastră de pe Facebook sau Instagram.

Îi urăm mult succes lui Radu! Hai, Radu! Hai, Moldova!

Serviciul de presă al FTM