Skip to main content

Republica Moldova va participa la Campionatul Mondial pe Echipe ”Cupa Federației 2019”

26/06/2018 vizualizări

Comitetul intern de adjudecare al Federației Internaționale de Tenis (ITF) și-a anunțat decizia privind penalizarea pentru retragerea echipei naționale feminine a Moldovei Fed Cup din competiția anului 2018. În baza acestei decizii, reprezentativa Republicii Moldova nu a fost descalificată din competiție și va participa la campionatul mondial feminin pe echipe ”Cupa Federației 2019”.

”Comisia declară Națiunea eligibilă pentru participarea la campionatul mondial feminin pe echipe ”Fed Cup 2019”, datorită contribuției și participării sale istorice la campionat”, – se menționează în documentul prezentat de comitetul ITF.

De menționat că FTM a început deja pregătirile pentru campionatele mondiale, prezentând informațiile preliminare către organizatorii campionatelor mondiale pe echipe ”Davis Cup” și ”Fed Cup”, ediția 2019.

Federația de Tenis din Republica Moldova adresează mulțumiri Federației Internaționale de Tenis (ITF) pentru susținere și înțelegere, dar și pentru contribuția sa la dezvoltarea tenisului de câmp moldovenesc.

Serviciul de presă al FTM