Politica de confidențialitate

FNTM se angajează în totalitate să respecte confidențialitatea utilizatorilor site-ului său.

Informațiile pe care le furnizați despre dvs. către FNTM vor fi folosite de FNTM numai în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Aceasta include utilizarea informațiilor dumneavoastră pentru administrarea eficientă a Site-ului și pentru a comunica cu dumneavoastră.

CUM UTILIZAM INFORMATIILE DVS. PERSONALE:
În cazul în care ne trimiteți datele dumneavoastră, FNTM poate utiliza informațiile dumneavoastră personale în oricare dintre următoarele scopuri.
· Pentru a presta serviciile pe care le-ați solicitat (cum ar fi răspunsul la întrebările sau comentariile dvs.), ceea ce poate implica contactarea dvs. prin poștă sau e-mail.
· Pentru a facilita navigarea pe site, evitându-vă să introduceți aceleași detalii de două ori
· Pentru a vă furniza informații ocazionale despre FNTM (de exemplu, buletine informative)
· În plus, dacă ați dat consimțământul la trimiterea datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, bifând o casetă de consimțământ), este posibil să folosim și datele dumneavoastră personale pentru a vă comercializa produse și servicii FNTM și terțe părți.

INFORMAȚIA DVS. PERSONALĂ NU VOR FI NICIODATĂ ÎMPĂRȚITĂ CU O ORGANIZAȚIE TERȚĂ FĂRĂ CONSIMȚĂMÂNTUL DVS. PREALABIL.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea de către noi a datelor colectate pe acest site în modul menționat mai sus.

CONSIMŢĂMÂNT
Utilizarea de către dvs. a acestui site web înseamnă consimțământul dvs. pentru ca noi să colectăm și să folosim informații personale despre dvs., așa cum este specificat mai jos, în conformitate cu această Politică. În cazul în care alegem să ne schimbăm Politica din orice motiv, modificările vor fi postate aici, astfel încât să fiți mereu informat cu privire la modul în care colectăm și folosim informațiile dumneavoastră personale și când le putem dezvălui.

DATE DE TRAFIC
Putem furniza statistici agregate despre vânzările noastre, clienții, modelele de trafic și alte informații despre site către terți, dar aceste statistici nu vor include nicio informație care ar putea să vă identifice personal.