Skip to main content

Selecționata masculină a Moldovei U12 participă la Tennis Europe Nations Challenge by Head

27/07/2018 vizualizări

Echipa națională masculină a Moldovei U12, care reprezintă țara noastră la campionatul european pe echipe 2018, s-a deplasat la Rakovnik. Tennis Europe Nations Challenge by Head din acest an are loc în perioada 26 – 29 iulie 2018, în Cehia.

În componența selecționatei noastre sunt: Ilie Cazac, Igor Gargalîc și Alexandr Marinov. Căpitanul național este Grigorii Gramatin.

Competiția se desfășoară în patru zone. Echipa noastră evoluează în zona A a competiției alături de următoarele țări: Cehia, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Ucraina.

Câte două echipe din fiecare zonă vor primi dreptul de a evolua în etapa finală a turneului, meciurile fiind jucate în luna august.

Tennis Europe Nations Challenge by HEAD au fost inaugurate în anul 2007, în urma numeroaselor cereri ale națiunilor membre de competiții pe echipă în categoria de vârstă U12.

Deplasarea în acest an a echipelor naționale ale Moldovei U12 la Campionatele Europene pe Echipe este finanțată de către compania Biotehnos.

Hai, Moldova! #Moldova #Biotehnos

Serviciul de presă al FTM