Skip to main content

Selecționata feminină a Moldovei U12 participă la Tennis Europe Nations Challenge by Head

26/07/2018 vizualizări

Echipa națională feminină a Moldovei U12, care reprezintă țara noastră la campionatul european pe echipe 2018, s-a deplasat la Galați. Tennis Europe Nations Challenge by Head din acest an are loc în perioada 26 – 29 iulie 2018, în România.

În componența selecționatei noastre sunt: Anghelina Mocanu, Mădălina Grozavu și Cătălina Sacagiu. Căpitanul național este Iurie Gorban.

Competiția se desfășoară în patru zone. Echipa noastră evoluează în zona D a competiției alături de următoarele țări: Franța, Georgia, Ungaria, România, Serbia, Elveția și Ucraina.

Câte două echipe din fiecare zonă vor primi dreptul de a evolua în etapa finală a turneului, meciurile fiind jucate în luna august.

Tennis Europe Nations Challenge by HEAD au fost inaugurate în anul 2007, în urma numeroaselor cereri ale națiunilor membre privind competițiile pe echipe în categoria de vârstă U12.

Deplasarea în acest an a echipelor naționale ale Moldovei U12 la Campionatele Europene pe Echipe este finanțată de către compania Biotehnos.

Hai, Moldova! #Moldova #Biotehnos

Serviciul de presă al FTM