Skip to main content

Noi oportunități pentru dezvoltarea tenisului în țară

02/03/2021 vizualizări
O colaborare bună între Federația Națională de Tenis și cluburile sportive va aduce doar beneficii pentru iubitorii tenisului de câmp.
Opinia este împărtășită de către reprezentanții Federației noastre. Ei au pornit zilele acestea într-un turneu pentru a vizita mai multe cluburi sportive și pentru a găsi soluții astfel încât iubitorii tenisului să beneficieze de cât mai multe terenuri, dar și de acces la competiții de top.
O echipă a Federației Naționale de Tenis a mers zilele acestea în regiunea transnistreană, unde a avut mai multe întâlniri de lucru. Împreună cu reprezentanții cluburilor sportive Sheriff și Lions, s-a convenit organizarea a mai multe competiții, atât naționale, cât și internaționale. Ne-am bucurat să aflăm că avem un prieten în persoana primarului comunei Pervomaisc, care ne-a cerut să-l sprijinim în dezvoltarea tenisului de câmp din localitate.
Suntem încrezători că aceste întâlniri, ca și celelalte care vor urma în alte localități din Republica Moldova, vor contribui la promovarea tenisului.
Ne-am propus să facem toate eforturile pentru a dezvolta tenisul și nu vom da înapoi.
Pentru mai multe noutăți, vă invităm să dați un like la pagina noastră de facebook.