Skip to main content

Natalia Belibova a participat în cadrul proiectului „Programul Solidarității”

22/03/2024aprilie 12th, 2024 vizualizări
În această lună, Natalia Belibova, Secretar general al Federației Naționale de Tenis din Moldova a efectuat o vizită de lucru la biroul ITF, în cadrul proiectului „Programul Solidarității”, care s-a desfășurat în Roehampton, Londra, Marea Britanie.
Republica Moldova a făcut parte din alte 4 națiuni (Letonia, Arabia Saudită și Azerbajan), care după perioada de pandemie au fost invitate în cadrul Programului de Solidaritate.
Principalul scopul al trainingului a fost identificarea proiectelor și programelor eligibile pentru FNTM.
Specialiștii din mai multe departamente ITF au oferit suport informativ, tehnic, dar și ghidare privind oportunitățile pentru dezvoltarea Federației.
De asemenea, tot în aceasta perioadă, experții internaționali au oferit recomandări și sfaturi privind dezvoltarea FNTM, analizând strategiile naționale și structura Federației.
“Posibilitatea să am discuții individuale cu responsabilii din toate departamentele ITF a fost o experienta unică. Am prezentat structura Federației, am oferit detalii despre acțiunile noastre, dar și ce impedimente întâmpinăm. Desigur, că am primit un feedback pozitiv, cu sfaturi și siguranța că, putem oricând să contăm pe susținerea colegilor ITF”, am menționat Natalia Belibova.
FNTM este parte a ITF din 2019.