Skip to main content

Federația Națională de Tenis din Moldova anunță official joining în sistemul World Tennis Number

10/01/2024 vizualizări
Federația Națională de Tenis din Moldova anunță official joining (intrarea oficială) în sistemul WTN (World Tennis Number).
Prin colaborarea cu ITF am reușit să introducem fiecare jucător care joacă sau a jucat turnee naționale în sistemul internațional WTN, respectiv fiecare tenismen poate urmări evoluția sa pe sait-ul internațional https://worldtennisnumber.com/.
Indicatorul WTN (World Tennis Number) va fi atribuit fiecărui tenismen care joacă turnee naționale și internaționale și va oferi informații importante și relevante despre evaluarea performanței jucătorilor de tenis.
Acest element va fi actualizat la nivel internațional în fiecare săptămână, iar în clasamentul FNTM va fi modificat în fiecare lună, concomitent cu reînnoirea clasamentului.
Introducerea WTN are ca scop îmbunătățirea evaluării performanțelor existente.
Pentru jucătorii care dețin puncte în clasamentul național și internațional, parametrul WTN va avea rol informativ, iar pentru jucătorii care nu dețin puncte, aceștia vor fi clasificați conform WTN în ordine descrescătoare, astfel, dacă numărul va fi mai mic, respectiv jucătorul va ocupa o poziție mai înaltă în clasament.
Dragi tenismeni, FNTM dorește să vă ofere cele mai bune condiții aducând în Republica Moldova cele mai bune practici internaționale. Pentru noi este important ca munca depusă de fiecare să fie răsplătită la justa valoare.
Vă mulțumim că suntem o Echipa❤️