Skip to main content

European Summer Cups 2018: Selecționata Moldovei încheie pe locul 6 în grupă

04/07/2018 vizualizări

Echipa națională masculină a Moldovei U14 încheie Campionatul European de Vară 2018 pe locul 6 în grupă.

Adversarul nostru de astăzi a fost echipa națională a Suediei, în fața căreia jucătorii noștri de tenis au cedat cu scorul 0:3.

În primul meci al zilei, sportivul moldovean Mihail Brovinschi l-a întâlnit pe Jeiden Saidizand din Suedia. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3:6 0:6 în favoarea echipei adverse.

A doua partidă s-a jucat între Maxim Cazac din Moldova și suedezul Henrik Bladelius. În primul set, Maxim pierde cu scorul 3:6, iar în al doilea set, după un game pierdut, jucătorul nostru se retrage din cauza unei accidentări.

La dublu, perechea Mihail Brovinschi – Daniel Donțu nu reușește să-i țină piept duetului Henrik Bladelius – Elwin Gauffin, fiind învinși cu scorul de 0:6 1:6.

La feminin, echipa națională a Moldovei U14, în componența căreia sunt Aliya Abbas, Olivia Grozavu și Emilly Șarpe, a părăsit campionatul după înfrângerea pe tabloul de consolare în fața Italiei cu scorul 0:3.

Federația de Tenis din Republica Moldova adresează mulțumiri companiei Biotehnos, care a finanțat deplasarea echipelor naționale ale Moldovei U14 la European Summer Cups 2018, în Bulgaria și Ucraina.

Serviciul de presă al FTM