Skip to main content

Echipa de tenismeni care reprezintă Republica Moldova la Davis Cup 2024 începe bătălia

02/02/2024 vizualizări

Echipa de tenismeni care reprezintă Republica Moldova la Davis Cup 2024 începe bătălia, în Uruguay, Montevideo. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă și tragerii la sorți, jucătorii noștrii au aflat tabloul și în ce ordinea vor ieși pe teren.

Mâine, 3 februarie, primul care va da start jocului este Ilie Snițari (ATP 632) el se va întâlni în primul meci cu Franco Roncadelli (ATP 616).

Cel de-al doilea tenismen care va intra pe teren este Radu Albot (ATP 136), el va face meci cu Joaquin Aguilar (ATP 1109).

La data de 4 februarie, meciul va fi deschis de duetul – Radu Albot și Alexandr Cozbinov, care vor juca contra echipe Ariel Behar și Ignacio Carou.

Ulterior, vor urmat două meciuri de simplu: Franco Roncadelli – Radu Albot și Joaquin Aguilar – Ilia Snițari.

Cupa Davis este unul din cele mai importante evenimente sportive din lume, anul trecut reprezentanții țării noastre s-au clasat în Grupa a II-a Mondială. În aceste zile ei luptă pentru menținerea poziției în Grupa a II-a și oportunitatea de a lupta pentru calificarea în prima grupă, runda următoare.

Noi le urăm succes! Vom urmări fiecare prestație și vom transmite multă energie pozitivă.

Hai, Moldova! Hai, Echipa!

Din echipă fac parte Radu Albot, Ilia Snițari, Ilie Cazac și Alexandr Cozbinov, fiind condusă de Andrei Ciumac, care însă nu va ieși pe teren.