Skip to main content

Vasile Donțu a ajuns în finala turneului internațional ”Babolat Cup U18”

23/08/2018 vizualizări

Reprezentantul Republicii Moldova, Vasile Donțu, s-a calificat în finala turneului internațional în categoria de vârstă U18 ”Babolat Cup 2018” din Chișinău.

În semifinală, sportivul nostru l-a învins pe românul Dragos Petre Popeanga cu scorul de 6:2 6:4. Vasile va lupta pentru titlu cu câștigătorul partidei dintre Danyil Fedorov și Volodymyr Zakharov, ambii din Ucraina.

Tot la proba de simplu, sportivul moldovean Ilie Snițari s-a oprit în sferturi de finală, după ce a cedat în fața ucraineanului Volodymyr Zakharov cu scorul de 6:4 3:6 2:6.

La feminin, Arina Gamrețcaia din Republica Moldova a ajuns până în semifinală, unde a fost învinsă de ucraineanca Valeriia Sheikina cu scorul de 0:6 7:5 2:6.

La proba de dublu, în semifinala masculină a ajuns Vasile Donțu – Alexandru Victov, fiind depășiți la această etapă de duetul ceh Ivan Gorbushin – Josef Truhlar cu scorul de 2:6 2:6 (4:10). Perechea noastră Ilie Snițari și Volodymyr Zakharov (Ucraina) a cedat în semifinală în fața ucrainenilor Myroslav Bondar – Artem Podorozhnyi cu scorul de 2:6 3:6.

Serviciul de presă al FTM