Skip to main content

Turnee de tenis pentru juniori în Statele Unite ale Americii: Înscriere

08/08/2018 vizualizări

În atenția jucătorilor de tenis, antrenorilor și părinților,

În Statele Unite ale Americii vor avea loc două turnee prestigioase pentru juniori: Junior Orange Bowl International Tennis Championship” (9 – 18 decembrie 2018, U12 și U14) și ”Eddie Herr International Championship” (21 noiembrie – 2 decembrie 2018, U12, U14 și U16). La competiții sunt invitați și jucătorii de tenis din Republica Moldova.

Aducem la cunoștința sportivilor moldoveni care doresc să participe la turneele date, că este necesar să se înregistreze la competiții pe pagina oficială a turneelor și să depună o cerere de includere în lista oficială a turneului la adresa electronică a FTM: info@ftm.md. În baza listei expediate de Federațiile naționale de profil, jucătorii vor avea prioritate în procesul de admitere la cele două competiții din SUA.

Având în vedere durata procedurii de primire a vizei pentru SUA, termenul limită de înștiințare a Federației de  Tenis din RM despre intenția Dvs de a participa la turnee este 17 august 2018. După data menționată, lista va fi expediată organizatorilor turneelor date, iar modificările vor fi imposibile.

Serviciul de presă al FTM