Skip to main content

Start Turneului Biotehnos Junior CUP

13/09/2021 vizualizări

Astăzi, începe cel mai așteptat eveniment din lumea tenisului moldovenesc. Pe terenurile Tennis Plus Country Club, orașul Vadul lui Vodă, își dau întâlnirea peste 60 de tenismeni din peste 10 de țări. Meciurile le puteți urmări în regim live pe canalul de Youtube – National Tennis Federation of Moldova.

Primul eveniment din circuitul Tennis Europe Junior Tour este Turneul Biotehnos Junior Cup (Categoria 3) și întrunește participanți din categoria U14.
Federația Națională de Tenis din Republica Moldova aduce mulțumiri sponsorului general al evenimentului Biotehnos și partenerilor @JuliusMeinlMoldavia Supermarket Nr1 , Apa Bucovina. Susținerea Dumneavoastră este foarte importantă pentru buna desfășurare a proiectelor FNTM.

Amintim că, Tennis Europe Junior Tour a fost mult timp platforma de lansare a unei cariere de succes, unde s-au remarcat jucători de top precum Simona Halep, Justine Henin, Roger Federer, Caroline Wozniacki sau Maria Sharapova.
Noua generație a tenisului are nevoie de susținerea noastră, să fim alături de ei la cel mai important eveniment internațional desfășurat la noi în țară.
Pentru a nu rata informațiile de ultimă oră te îndemnăm să urmărești paginile noastre de facebook și instagram.
Haideți împreună să vedem cum cresc viitorii campioni din sportul alb!