Skip to main content

Olimpiada APSM 2018: S-au aflat câștigătorii probei tenis de câmp

02/07/2018 vizualizări

Sâmbătă, 30 iunie 2018, a avut loc o nouă etapă competițională a Olimpiadei APSM (Asociația Presei Sportive din Moldova) – proba tenis de câmp. La competiție au participat 10 jurnaliști sportivi, care au fost repartizați, în urma tragerii la sorți, în două grupe.

În semifinala concursului s-au calificat ziaristul independent Vadim Carauș, Arcadie Munteanu (PRO TV), Gheorghe Lungu (TVR Moldova) și Ion Robu (AIS MOLDPRES).

În prima semifinală disputată, Vadim Carauș l-a învins cu scorul 6-3 pe Ion Robu, iar în cea de-a doua Arcadie Munteanu l-a devansat cu 6-0 pe Gheorghe Lungu. În partida pentru locul trei, Ion Robu l-a întrecut cu 6-0 pe Gheorghe Lungu.

În meciul final, Arcadie Munteanu l-a învins cu 6-4 pe Vadim Carauș, obținând primul său titlu de campion la ediția actuală a Olimpiadei.

Rezultatele Olimpiade APSM, proba tenis de câmp:

Locul I – Arcadie Munteanu

Locul II – Vadim Carauș

Locul III – Ion Robu

Federația de Tenis din RM adresează mulțumiri Asociației Presei Sportive din Moldova pentru colaborare și interesul față de genul nostru de sport, precum și jurnaliștilor sportivi pentru participare la competiție.

Serviciul de presă al FTM