Skip to main content

Naționala Moldovei evoluează la European Junior Championships U16

17/07/2018 vizualizări

Echipa națională a Republicii Moldova participă în aceste zile la Campionatul European Individual în categoria de vârstă U16. Turneul se desfășoară la Moscova (Rusia) în perioada 17 – 23 iulie 2018.

La proba de simplu masculin, reprezentantul nostru Ilie Snițari l-a întâlnit în runda a doua a competiției pe Lazar Milicevic din Serbia. Sportivul moldovean a cedat cu scorul de 4:6 3:6.

La proba de simplu feminin, Republica Moldova este reprezentată de Arina Gamrețcaia și Renata Fărîmă. În runda a doua, Arina a întâlnit-o pe Aleksandra Wierzbowska din Polonia, cedând în trei seturi cu scorul 6:4 5:7 4:6. Tot la această probă, Renata Fărîmă a fost învinsă de Darja Vidmanova din Cehia cu scorul de 1:6 1:6.

La dublu, Ilia Snițari în pereche cu Alexander Marinov (Luxemburg) a fost depășit de duetul leton Roberts Jaricevskis – Karlis Ozolins cu scorul de 1:6 2:6. La feminin, perechea noastră Arina Gamrețcaia – Renata Fărîmă s-au calificat în runda a doua, unde le vor întâlni pe italiencele Matilde Paoletti și Asia Serafini.

Deplasarea în acest an a echipei naționale a Moldovei U16 la Campionatele Europene Individuale este finanțată de către compania Biotehnos.

Serviciul de presă al FTM