Skip to main content

FNTM te invită la cursul internațional Coaching Intermediate Players Course (CBI) ITF Level 1, susținut de ITF

21/09/2022septembrie 27th, 2022 vizualizări

Succesul unui discipol depinde de nivelul antrenorului! Federația Națională de Tenis din Moldova invită antrenorii la un nou curs internațional de creștere a nivelului de calificare în domeniu – Coaching Intermediate Players Course (CBI) ITF Level 1, susținut de ITF. Instruirea va avea loc în perioada 15-26 octombrie 2022, prezență fizică, în cadrul Școlii Sportive Specializate de Tenis din Chișinău. Cursul este organizat de către ITF, prin programul Comitetului Internațional Olimpic “Olimpic Solidarity” cu susținerea Comitetului Național Olimpic din Republica Moldova.

Timp de 12 zile participanții vor avea parte de curs teoretic și practic intensiv, posibilitatea să afle cele mai noi tehnici din domeniu, printr-un material prezentat într-o formă utilă şi prietenoasă, oferit de un expert internațional cu experiență mondială. În finalul cursului, cursanții vor susține examen și diplome cu calificarea ITF Level 1 Tennis Coach, iar licența obținută va fi recunoscută la nivel internațional.

În cadrul instruirilor participanții vor învăța tactica jocului avansat de simplu şi de dublu, tehnica loviturii avansate incluzând biomecanica, mentalitatea în tenis, condiţia fizică pentru jucătorii, metodologia de predare, periodizarea, organizarea sesiunilor de antrenament pentru jucătorii avansaţi în lecţiile de grup şi individuale, dar și nutriţia şi accidentările în sport, dar și alte subiecte de actualitate.

Înregistrarea o puteți face la următorul număr de contact: 062002245. Important! Cei care nu dețin cursul de Begginers, dar doresc să participe puteți să ne apelați (062002245) pentru a vă oferi informații adiționale.

 

Nu te opri la un nivel, continuă să devii cel mai bun antrenor, pasiunea și atitudinea pozitivă sunt singurele cerințe!