Skip to main content

European Junior Championships: Rezultatele echipei naționale U18

26/07/2018 vizualizări

Echipa națională a Moldovei U18 la tenis participă la campionatele europene individuale (European Junior Championships 2018) în orașul elvețian Klosters.

Jucătorii noștri de tenis Vasilii Donțu și Alexandr Vitcov nu a reușit calificarea în următoarea rundă la proba de simplu. Vasilii Donțu a cedat în fața belarusului Martin Borisiouk cu scorul de 2:6 1:6, iar Alexandr Vitcov nu a putut trece de rusul Alexandr Binda, vicecampionul turneului ITF Biotehnos Cup 2018 din Chișinău, cedând cu scorul de 6:7 5:7.

La dublu, perechea Vasilii Donțu – Alexandr Vitcov a întâlnit duetul rus Alexandr Binda – Savriyan Danilov, în fața căruia a cedat cu scorul de 3:6 3:6.

Ultima reprezentantă a Moldovei rămasă în competiție este Vitalia Stamat, membră a echipei Fed Cup 2017. Vitalia s-a calificat în runda a treia la proba de simplu, după ce a trecut de Ilay Yoruk (Turcia) cu scorul de 7:5 4:6 7:6.

La proba de dublu, sportiva din Moldova în pereche cu daneza Clara Tauson s-au calificat în runda a doua, după ce au învins duetul francez Manon Leonard – Yasmine Mansouri cu scorul 6:4 7:5.

Deplasarea în acest an a echipei naționale a Moldovei U14 la Campionatele Europene Individuale este finanțată de către compania Biotehnos.

Hai, Moldova! #Moldova #Biotehnos

Serviciul de presă al FTM