Skip to main content

Echipele naționale ale Moldovei U14 și U18 s-au deplasat la European Junior Championships 2018

23/07/2018 vizualizări

Echipele naționale ale Republicii Moldova U14 și U18 s-au deplasat la Campionatele Europene Individuale (European Junior Championships), care se desfășoară în perioada 23 – 29 iulie 2018.

Țara noastră va fi reprezentată la competiția în categoria U14 de către Maxim Cazac, Mihail Brovinschi, Olivia Grozavu și Alyia Abbas. Căpitan național este Andrei Andreev, coordonator național U14. Turneul în această categoria are loc în orașul Most (Cehia).

La competiția în categoria U18, Moldova este reprezentată de Vasilii Donțu, Alexandr Vitcov și Vitalia Stamat. Căpitan național este Evghenii Macarov. Turneul în această categoria de vârstă are loc în orașul Klosters (Elveția).

European Junior Championships au fost inaugurate în anul 1976 și se desfășoară anual în trei categorii de vârstă: U14, U16 și U18. Turneele sunt printre cele mai populare competiții pentru jucători din calendarul european. Zece foști Nr. 1 mondial se numără printre câștigătorii acestor competiții.

Deplasarea în acest an a echipelor naționale ale Moldovei U14 și U18 la Campionatele Europene Individuale este finanțată de către compania Biotehnos.

Hai, Moldova! #Moldova #Biotehnos

Serviciul de presă al FTM