Skip to main content

Ceslav Ciuhrii a donat 100.000 lei pentru restaurarea Filarmonicii Naționale

26/09/2020 vizualizări
Președintele Federației Naționale de Tenis din Moldova, Domnul Ceslav Ciuhrii, a donat 100.000 lei pentru restaurarea Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” din Chișinău, care a fost distrusă de un incendiu puternic în această săptămână.
”Îmi exprim profundul regret în legătură cu incendiul devastator din data de 24 septembrie, care a distrus Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, este o catastrofă majoră pentru cultura noastră.
Istoria ne arată că multe monumente de importanță națională și internațională au trecut prin asemenea incendii, cum și Filarmonica, dar oamenii au fost cei, care au reconstruit la fel sau chiar mai bine.
Vin cu acest mesaj pentru a ne mobiliza și a ne uni puterile pentru reconstrucția Filarmonicii Nationale “Serghei Lunchevici” și în acest context am decis să donez 100 000 lei pentru renovarea ei.
Sper ca acest gest să rezoneze cu toți cei care au posibilitatea de a ajuta cu donații, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin acțiuni concrete, indeferent de mărimea aportului adus, putem contribui la realizarea unui proiect de importanță naționala pentru păstrarea patrimoniului cultural”, a menționat domnul Ceslav Ciuhrii.
Amintim că nu este pentru prima data când președintele Federației de Tenis realizează donații de anvergură în scopuri sociale.
💳Datele bancare pentru transferul mijloacelor bănești sub formă de donație pentru reabilitarea Filarmonicii Naționale „S. Lunchevici”.