Skip to main content

Campionatele Europene de Vară 2018: Moldova – Ucraina 0-3

01/07/2018 vizualizări

Echipa națională feminină a Moldovei U14 nu a reușit să se califice pe tabloul principal al Campionatului European de Vară din Ucraina, Rivne. Naționala noastră a fost învinsă de reprezentativa țării gazde cu scorul de 0:3.

Primul meci s-a disputat între jucătoarea noastră de tenis Aliya Abbas și reprezentanta Ucrainei Olga Molchanova. Partida s-a încheiat în favoarea adversarei noastre cu scorul 6:1 6:0.

În cel de-al doilea meci, s-au întâlnit Olivia Grozavu din Republica Moldova și Anastasiya Konstantinovna Soboleva. Sportiva noastră a cedat în fața reprezentantei țării gazde cu scorul 0:6 0:6.

La dublu, perechea noastră Aliya Abbas – Emilly Șarpe a întâlnit duetul ucrainean Anastasiya Konstantinovna Soboleva – Sabina Zeynalova. Jucătoarele noastre de tenis nu au putut trece nici la dublu de adversare, cedând cu scorul 0:6 2:6.

Mâine, 2 iulie 2018, reprezentativa Moldovei va juca pe tabloul de consolare cu echipa națională a Italiei. Mai multe informații despre meciurile Moldova – Italia vor apărea aici.

Serviciul de presă al FTM