Skip to main content

Biotehnos Trophy 2018 se apropie cu pași rapizi de finale

15/07/2018 vizualizări

Turneul național de categoria a II-a Biotehnos Trophy 2018 se apropie cu pași rapizi de finale. Competiția se desfășoară în perioada 9 – 14 iulie pe terenurile de tenis ale clubului ”Acvila”.

La turneu participă peste 100 de jucători de tenis din toate categoriile de vârstă, care vor juca pe parcursul competiției în jur de 130 de meciuri.  

Astăzi au început și meciurile din categoria Red și Orange Court. La aceste categorii de vârstă s-au înregistrat peste 60 de copii până la 10 ani, care vor juca circa 100 de meciuri.

Menționăm că, la începutul fiecărui meci, sportivii primesc un mic cadou din partea companiei Biotehnos. În așa mod, toate meciurile turneului încep dulce și continuă interesant pentru spectatori.

Sâmbătă, 14 iulie, va avea loc ceremonia de închidere și premiere a turneului Biotehnos Trophy 2018. Fondul de premiere a competiției constituie – 50 000 de lei.

Amintim că Biotehnos Trophy 2018 este organizat de Ceslav Ciuhrii, președintele FTM și compania Biotehnos sub egida Federației de Tenis din Republica Moldova.

Serviciul de presă al FTM