Skip to main content

Echipa FNTM s-a întâlnit cu reprezentanții cluburilor sportive din nordul și centrul țării

11/03/2021 vizualizări
Echipa Federației Naționale de Tenis continuă întâlnirile de lucru în teritoriu. De această dată discuții constructive au fost purtate cu reprezentanții cluburilor sportive din nordul și centrul țării.
Prima întâlnire a fost la Soroca, unde dna Marina Pilihovscaia și-a arătat disponibilitatea de a conlucra cu FNTM, astfel în perioada următoare ne dorim să organizăm de comun acord mai multe evenimente sportive în regiune.
La Bălți discuția a fost purtată cu dl Valerii Repesco. Cu siguranță dragostea pentru tenis și conlucrarea celor două instituții va oferi sportivilor posibilitatea să beneficieze de cât mai multe terenuri și antrenamente profesioniste.
Iar ultimul popas a fost la Orhei unde reprezentanții FNTM s-au întâlnit cu Igor Teterea, un susținător a tenisului din municipiu și nu doar. Discipolii dlui antrenor: Alexandru Gliga, Natalia Drobca, dar și alții, ne reprezintă cu mândrie țara la turnee internaționale.
Chiar dacă, situația actuală este una nefavorabilă pentru sport, totuși, FNTM va găsi cele mai optime soluții ca să dea startul mai multor competiții pe teritoriul Republici Moldova.