Skip to main content

La Chișinău s-a desfășurat National Training Camp

03/09/2024septembrie 6th, 2024 vizualizări
Cei mai buni tenismeni din raitingul național și-au dat întâlnire la National Training Camp.
Evenimentul a fost organizat către Federația Națională de Tenis sub egida Tennis Europe.
În perioada 28-31 august, Școala Sportivă Specializată de Tenis din Chișinău a gazduit 26 de jucători, iar pe această cale îi mulțumim că ne deschide larg ușile.
Jucătorii au participat la sesiuni de antrenament intense, conduse de antrenori profesioniști și motivați, care le-au oferi îndrumare individualizată și i-au ajutat pe teren să își îmbunătățească tehnica, forța și rezistența. Fiecare sesiune de antrenament a fost concepută pentru dezvoltarea abilităților specifice și pentru ca fiecare tenismen să aibă încredere în el și în potențialul său.
Participanții au fost ghidați de specialiști de valoare, care au oferit exemple din experienta personală, dar și cele mai bune practici internaționale.
Aducem mulțumiri echipei antrenorilor care au fost parte a programului:
✅️ Semichin Egor, antrenor, categoria Level 3;
✅️ Celarschi Eugen, antrenor, categoria Level 3;
✅️Anastasia Plugariova, antrenor, categoria Level 2;
✅️Andrei Ciumac, antrenor, căpitanul echipei Davis Cup;
✅️Iurii Gorban, antrenor principal.
Iar pentru ca reușită unui sportiv nu ține doar de condiția fizică, tenismenii au participat și la sesiuni psihologice susținute de specialista Tatiana Artiomenco.
Iar, Ecaterina Ivasco Development manager al FNTM, a susținut seminarul de introducerea în sistemul ITF (International Tennis Federation).
Și desigur, că alături de aceste cantonament a fost partenerul nostru de încredere @apabucovina.moldova . Prin organizarea acestor instruiri, Federația Națională de Tenis îsi propune să ofere tenismenilor cele mai noi tehnici din lumea sportului alb.