Skip to main content

16 antrenori au trecut cursul ITF Level 2 Coaching Advanced Players

15/07/2024iulie 24th, 2024 vizualizări
Continuăm să învățăm de la cei mai buni.
În perioada 2-13 iulie curent, a avut loc cursul internațional de perfecționare a antrenorilor ITF Level 2 Coaching Advanced Players.
16 antrenori au învățat cele mai noi tehnici din domeniu, informații de actualitate, și cel mai important au avut posibilitatea să adreseze întrebări, sau să discute situații de pe teren, aflând soluțiile corecte.
Trei mentori internaționali au împărțit cunoștințele și experiența din lor. Subiectele abordate au fost amplu discutate, iar participanții au însușit cele mai de top practici internaționale.
De asemenea, în cadrul cursului au fost organizate o serie de seminare cu părinți tenismenilor, respectiv, s-au pus bazele unui dialog cu cei care cresc viitori campioni.
Trainingului și cursurile au fost organizate de Federația Națională de Tenis din Moldova, prin programul Olympic Solidarity cu sprijinul Comitetului Național Olimpic.
Stimați antrenori și participanți ai trainingului, FNTM Vă mulțumește pentru dorința voastră de a fi cei mai buni, și pentru efortul pe care îl depuneți la fiecare antrenament.